De 15 maart strijd gaat van start op 25 oktober

Op 15 maart stond er een belangrijke zitting gepland in het gerechtsgebouw van Luik, namelijk het nieuwe proces van het gezin Daelemans tegen de fiscus. David en Goliath zouden er in het strijdperk treden, de verdediging van het gezin in de capabele handen van Michel Maus. Maar nog voor de zitting liet de fiscus weten dat ze de handdoek in de ring gooit, ze verklaart de belasting ongegrond en ziet af van de heffing. Na een decennium lang koppig volhouden heeft het gezin eindelijk gewonnen.

Dat is goed nieuws, prachtig zelfs, maar het is overduidelijk een tactiek om de beerputten van de fiscus gesloten te houden. Voor knevelarij bestaat er in België trouwens geen regeling tot vergoeding, die kan je alleen proberen af te dwingen via de rechtbank. Dat is precies wat het gezin heeft beslist te gaan doen met de hulp van Michel Maus. Want tien jaar van iemands leven afnemen, daar mag ook een overheidsdienst niet ongestraft mee wegkomen. Volg de strijd van nabij op Jodaeseman.be.

 

Inmiddels is maandag 25 oktober 2021 achter de rug. We keerden in mineur huiswaarts met een verdaging en het vooruitzicht van een nieuwe marathon. Klik door op het icoontje van jodaeseman.be en verneem er meer over.