Beste,

Ik heb het boek op 2 dagen uitgelezen. Vol afschuw en verbijstering. Chapeau hoe sterk je bent en ik hoop dat je uit deze cirkel mag raken en de schuldigen gestraft worden. Waar ik ook op hoop is een verfilming van dit boek, de massa moet kunnen bereikt worden, dit moet echt zo publiekelijk worden dat iedereen erover praat, de schandvlek van België.

Ik wou dat ik meer kon betekenen voor je als deze woorden. Veel sterkte voor jou en je familie. Ik leef met jullie mee.

04/02/2021 - Ann via de contactpagina

Ik sluit mij aan bij de lovende woorden van de vele lezers over het boek de belastingaanslag. Ik denk dat verschillende lezers ook al ervaren hebben hoe machteloos ze zijn t.o.v.fiscus. Vaak is men afhankelijk van de willekeur van een ambtenaar.

01/02/2021 - Guy via de contactpagina

Gruwelijk waargebeurd verhaal, fantastisch geschreven, op 24u uitgelezen!!!!!!

Dit moet iedereen lezen, zo ben je gewaarschuwd!!!!!!

30/01/2021 - Inge op StandaardBoekhandel.be

Geachte Jo, ik heb je boek in een adem uitgelezen. Onvoorstelbaar! Bewonderenswaardig hoe jij dit samen met je gezin kon volhouden. De Waalse mentaliteit kennende, ik ben zelf half Waal half Vlaming, kan ik mij daarin wel inleven, als je niet tot het kruim behoort is het dikwijls vechten tegen de bierkaai. In ieder geval een welgemeende dikke proficiat. Het ga jullie goed. René

28/12/20 - René via de contactpagina

Angstaanjagend waargebeurd verhaal..., een boek dat je op 24u uitleest. Knap gedaan!!!

01/12/2020 - Inge Albregts via LinkedIn

Ik heb het boek nu al een paar keer gelezen, blijft gewoon griezelig goed en blijft plakken in je hoofd, zelfs dagen nadat je het hebt weggelegd. Dit laat denk ik niemand onberoerd want voor hetzelfde geld overkomt morgen aan jou exact hetzelfde. Een aanrader voor iedereen. Het is aangrijpend, spannend en leest als een trein. Graag een vervolg waarin dhr. Daeseman op ware "John Wick" stijl revanche neemt op de belastingen! Met verfilming!

30/11/2020 - Jeroen Rottey op Facebook

Ik lees alleen tijdens de vakantie, dus ik lees zelden een boek. Toch dit boek gekocht met het goede voornemen om elke dag een twintigtal bladzijden te lezen. Dus ik zou er 2 weken over doen, dacht ik. Niet te doen, na 5 dagen was hij al uit. De vijfde dag heb ik in één ruk de laatste 140 bladzijden gelezen. Stoppen was geen optie.

Tijdens het lezen schoten verschillende gevoelens door mijn hoofd, ongeloof, verbijstering, opwinding en kwaadheid voor zoveel onrecht.

Dit boek zou moeten vertaald worden naar het Frans en verplichte leesvoer worden voor alle ambtenaren van de belastingdiensten.

30/11/20 - Yves Rottey op Facebook

Ik heb uw boek gelezen afgelopen weekend, echt waar waouw!!!!

16/11/2020 - Dieter B. via de contactpagina

Zojuist de laatste bladzijden van je boek gelezen. Heb het in 4 keer uitgelezen. Het leest als een trein , zo vlot, prachtig geschreven, een echte thriller. Spijtig genoeg is dit echt gebeurd. Ben er helemaal ondersteboven van. Hoe verschrikkelijk is dat niet als je leven zo lang zo beheerst wordt door stress, wanhoop, verdriet... 

10/11/2020 - Trui Demey via Whatsapp

Net de BelastingAANSLAG uitgelezen. In één ruk. Ik zal enkele dagen nodig hebben om te bekomen van dit onwaarschijnlijk, ware (!) verhaal dat me omver geblazen heeft. Daar kom ik nog op terug. Maar Erik, laat me je ondertussen feliciteren met die grootse prestatie die je geleverd hebt. Schitterend geschreven! Waanzinnig goed verteld. Oprechte bewondering voor dit werk.

Kopen, mensen!!!! Want je zal versteld staan van dit boek.

6/11/2020 - Clara Vanuytven (auteur) op Facebook


Jouw leeservaring hier op de website? Graag! Je kan ze opsturen via het contactformulier onderaan de pagina.Dank je wel!