Eerst maken we het goed, daarna maken we het beter


Schrijven deed ik altijd al. Als kind in de tuin, terwijl het buurmeisje me aanmoedigde vanaf het balkon. Later verhaaltjes, opstellen vond ik heerlijk. Als jonge kerel wist ik het trouwens al zeker: ik zou fantasyschrijver worden, jarenlang had ik geen belangstelling voor andere genres. Tot iemand me voorstelde om toch 's andere fictie te proberen, en dat bleek me wel te liggen. In 2018 vroeg Jo me zijn verhaal neer te schrijven. Ik accepteerde, stond er niet bij stil dat ik een non-fictie werk zou aanvatten. Enkele maanden na het afwerken van De belastingAANSLAG kwam Mathieu Verwilghen met het verzoek zijn biografie te schrijven. Verlam de angst is een van mijn huidige projecten en - hoewel eveneens non-fictie - is het toch in niets te vergelijken met het vorige boek. Overigens tonen geen van beide boeken enige overeenkomst met het genre of de aanpak van het vervolg op Het Laatste Verbond en geen van de drie is dan weer te vergelijken met De uiter-aard, een fantasy stripverhaal waaraan ik werk in samenwerking met een tekenaar.

De gemeenschappelijke noemer is nochtans makkelijk te vinden. Ik doe het allemaal even graag en met evenveel toewijding, vandaar het motto bovenaan de pagina.

Hebt u een project, een idee, iets onder uw schedel dat absoluut moet geschreven worden maar u hebt er hulp bij nodig? Blijf niet tobben, bel me of stuur een mailtje. Samen komen we er wel uit.