De nieuwe Raeven & Impens is er. Of althans het manuscript. Kurt en ik bespreken en herwerken het nog, zelfs op vakantie kan ik er niet afblijven. Als ik volhoud, lang en hard genoeg poets, zal het schitteren. Voorlopig is er nog tijd, ergens in september moet het naar de uitgever. Een half jaar later, in het voorjaar van '23, verschijnt het dan in jouw favoriete boekhandel.

Is dat zeker? Nope, alleen het nagelbijten is zeker. Toch blijven we erin geloven, jij kan bij de eersten zijn aan wie we vertellen hoe dat komt. Want we hebben plannen.

Het hele traject van manuscript tot boek delen we met onze ambassadeurs. Niet alleen de leuke dingen, de plezante momenten. Ook het nagelbijten, de ontgoochelingen. De totale crash ook, als het dat is wat ons te wachten staat.

Ervaar met ons de spanning op weg naar het boek. Je krijgt af en toe een mail, die heten 'diplomatieke post' als je ambassadeur bent. We proberen je niets aan te smeren en je raakt er even makkelijk weer vanaf. Tik 'ambassadeur' in het bericht onderaan de pagina en druk op verzenden. Je krijgt per kerende de aftrap, want we zijn al begonnen. Een bourgondische start, want we geven een etentje weg. Veel plezier!

Raeven & Impens