Het Laatste Verbond

Goes Places

Sjouw jij ook een boek met je mee op reis? Naar Parijs? Madurodam? Misschien neem je het wel mee naar Machu Picchu, Petra of het Rode Plein in Moskou. Zelfs naar het mysterieuze Rennes-le-Château, wie weet?

Maar wellicht stop je het liever in je rugzak en daal je met je maten van de speleologieclub af naar een woeste plek in de diepte. Misschien piept het uit je tas in de gewijde stilte van de Sint-Pietersbasiliek, bij de Pietà van Michelangelo. Of je neemt het mee naar je lief, omdat dat nu eenmaal de mooiste bestemming is op deze planeet. 

Neem een foto van Het Laatste Verbond, op die verre of originele plek, en bezorg ze via mail, Facebook, Messenger, koerier, postduif… Wij posten je foto hier.

Ga stoutmoedig (maar voorzichtig) naar verre verten, waar geen Het Laatste Verbond ooit eerder is geweest… Godspeed!

Raeven & Impens

Vergroot de foto's door erop te klikken

‘Met twee geschreven, gevaarlijk om alleen te lezen’, waarschuwen Raeven & Impens, en verstandige mensen laten zich dat geen twee keer zeggen. Karen reisde met echtgenoot en vrienden naar Kaapverdië, en las veilig Het Laatste Verbond.

 

 

Frederik toont zijn boek op het vliegtuig, net voor hij opstijgt met bestemming Londen. In Londen vliegt hij door naar de Bahama’s. Het Laatste Verbond gaat mee, ook op de kiekjes. Karoline steekt haar boek in de handbagage en vliegt ermee naar Las Vegas. Ze toont het ons op de Strip, en in de desert onder de schroeiende zon van Nevada.

 

In Eindhoven nam Claudia Het Laatste Verbond mee naar bed, maar of ze rustig heeft geslapen? 

De schrijver ging een weekendje uitblazen in Malmedy met de familie, in een laatste gedenkwaardige stuiptrekking van de zomer, want op 18 november zaten we buiten te eten in het zonnetje.

 

Claudine poseert met Het Laatste Verbond op de hoogste verdieping van het EU-gebouw in Berlijn, 368 bloedstollende meters hoog!

Ik hoop dat ze daar liften hebben...

Maakte Benny deze foto ergens in de Dordogne? Of in de Languedoc? Nope, dit is villa Onyx, een heerlijk plekje in onze Ardennen, nabij Durbuy. Je kunt er ademen, schrijven, of gewoon zijn. En een foto van Het Laatste Verbond maken, natuurlijk.

 

 

Ook de boekenbeurs is een originele plek om je met Het Laatste Verbond te laten fotograferen. Misschien veroorzaakten die dames wel een file...

Benny en Madi namen hun vrienden en het boek mee naar de Champagnestreek. Ze proefden er de Christophe Herbelet Chaumuzy. 'A blend of champaign and suspence made in heaven,' vond Benny, en wij gaan hem niet tegenspreken.

Het Laatste Verbond ging Halloween, want ook dat was kippenvel

Geert vloog van Rotterdam naar Portugal, las het boek en... las het opnieuw!

Toch vergat hij ons niet, want hij nam tussendoor deze mooie foto, tijdens een uitstapje naar Spanje.

Stefanie stuurde ons een foto van Het Laatste Verbond vanuit Mallorca. Ze heeft een stapje voor, want ze toont niet alleen het boek, ze zit erin te lezen!

Afkeurenswaardig is dan weer dat haar  glimlachje niet bestemd zou zijn voor het boek, maar voor de fotograaf...

Jan nam een kiekje van het boek op zijn terras in Fraissé-des-Corbières, in Zuid-Frankrijk. Geen onbekend terras overigens, voor Impens.

Geert nam een momentje om Het Laatste Verbond te vereeuwigen op de luchthaven van Rotterdam. Van daaruit vloog hij door naar Portugal, benieuwd of we daar het boek terugzien.