Het Laatste Verbond Goes Places – win eens een boek voor iemand anders!

De wedstrijd is afgesloten. Frederik sjouwde Het Laatste Verbond helemaal naar de Bahama's en liet daarbij al de andere boekendragers achter zich. Viviane stopte het boek in de klauwen van vreemdsoortige halloweenwezens en bemachtigde zo de meest originele foto's. Beide winnaars kozen een gelukkige ontvanger van het boek, binnenkort kan je hier hun stralende gezichten zien!

Bekijk de inzendingen van de deelnemers.

 

Frederik toont zijn boek op het vliegtuig, net voor hij opstijgt met bestemming Londen. In Londen vliegt hij door naar de Bahama’s. Het Laatste Verbond gaat mee, ook op de kiekjes. Karoline steekt haar boek in de handbagage en vliegt ermee naar Las Vegas. Ze toont het ons op de Strip, en in de desert onder de schroeiende zon van Nevada.

 

Sjouw jij ook Het Laatste Verbond met je mee op reis? Naar Parijs? Madurodam? Misschien neem je het wel mee naar Machu Picchu, Petra of het Rode Plein in Moskou. Zelfs naar het mysterieuze Rennes-le-Château, wie weet?

Maar wellicht stop je het liever in je rugzak en daal je met je maten van de speleologieclub af naar een woeste plek in de diepte. Misschien piept het uit je tas in de gewijde stilte van de Sint-Pietersbasiliek, bij de Pietà van Michelangelo. Of je neemt het mee naar je lief, omdat dat nu eenmaal de mooiste bestemming is op deze planeet.

 

Neem een foto van Het Laatste Verbond, op die verre of originele plek, en bezorg ze via mail, Facebook, Messenger, koerier, postduif… Op 20 december sluiten we de wedstrijd af en kiezen we twee winnaars uit de verste en de meest originele bestemmingen. De winnaars hebben er al een, dus maken ze iemand anders blij met een boek. Raeven & Impens bezorgen het persoonlijk (in België), en signeren het ter plaatse.

 

Ga stoutmoedig (maar voorzichtig) naar verre verten, waar geen Het Laatste Verbond ooit eerder is geweest… Godspeed!

Raeven & Impens

Bekijk de inzendingen van de deelnemers.