Klik om de foto's te vergroten

‘Met twee geschreven, gevaarlijk om alleen te lezen’, waarschuwen Raeven & Impens, en verstandige mensen laten zich dat geen twee keer zeggen. Karen reisde met echtgenoot en vrienden naar Kaapverdië, en las veilig Het Laatste Verbond.

 

In Eindhoven nam Claudia Het Laatste Verbond mee naar bed, maar of ze rustig heeft geslapen? 

Weekendje uitblazen in Malmedy met de familie, in een laatste gedenkwaardige stuiptrekking van de zomer, want op 18 november zaten we buiten te eten in het zonnetje.

Zinloze foto, trouwens. De schrijver mag niet meedoen.

Deze rijdt volgens mij in de kopgroep voor de meest originele foto in Goes Places, I kid you not.

Claudine poseert met Het Laatste Verbond op de hoogste verdieping van het EU-gebouw in Berlijn, 368 bloedstollende meters hoog!

Ik hoop dat ze daar liften hebben...

Maakte Benny deze foto ergens in de Dordogne? Of in de Languedoc? Nope, dit is villa Onyx, een heerlijk plekje in onze Ardennen, nabij Durbuy. Je kunt er ademen, schrijven, of gewoon zijn. En een foto van Het Laatste Verbond maken, natuurlijk.

 

 

Ook de boekenbeurs is een originele plek om je met Het Laatste Verbond te laten fotograferen. Misschien veroorzaakten die dames wel een file...

Benny en Madi namen hun vrienden en het boek mee naar de Champagnestreek. Ze proefden er de Christophe Herbelet Chaumuzy. 'A blend of champaign and suspence made in heaven,' vond Benny, en wij gaan hem niet tegenspreken.

Het Laatste Verbond ging Halloween, want ook dat was kippenvel

Geert vloog van Rotterdam naar Portugal, las het boek en... las het opnieuw!

Toch vergat hij ons niet, want hij nam tussendoor deze mooie foto, tijdens een uitstapje naar Spanje.

Stefanie stuurde ons een foto van Het Laatste Verbond vanuit Mallorca. Ze heeft een stapje voor, want ze toont niet alleen het boek, ze zit erin te lezen!

Afkeurenswaardig is dan weer dat haar  glimlachje niet bestemd zou zijn voor het boek, maar voor de fotograaf...

Jan nam een kiekje van het boek op zijn terras in Fraissé-des-Corbières, in Zuid-Frankrijk. Geen onbekend terras overigens, voor Impens.

Geert nam een momentje om Het Laatste Verbond te vereeuwigen op de luchthaven van Rotterdam. Van daaruit vloog hij door naar Portugal, benieuwd of we daar het boek terugzien.