Verrassend, mysterieus, geniaal

03/01/2019 - Christy op Thrillzone.nl


Jouw leeservaring hier op de website? Graag! Je kan ze opsturen via het contactformulier onderaan de pagina. Dank je wel!


Ik heb uw boek, Het laatste verbond, met heel veel plezier gelezen, kon niet stoppen.

23/12/2023 - via mailtje van Micheline V. (kunstenares)

Gevangen in spanning

brrrrr wat een avontuur, je wordt meegezogen naar plaatsen en situaties waarvan je blij bent dat het niet echt is, denk je... Literair ook een aanrader.

04/01/2019 - Anoniem op Standaard Boekhandel

Who needs Dan Brown wanneer we zelf Raeven & Impens hebben?? Jullie hebben er een fan bij. Het Laatste Verbond is echt een aanrader.

31/07/2019 - Frederik op Facebook

Beste Erik en Kurt,

Ik ben net klaar met jullie boek en ik mag een bijzondere pluim terugsturen. Leerrijk, spannend en bijzonder mooi geschreven! Ik heb er oprecht van genoten! Mogen we een volgend exploot verwachten? Ik hoop alvast van wel!

Hartelijke groeten,

12/03/2019 - Wim Belaen (schrijver van Het Venetiaans Concerto)

Wat heb ik genoten van jullie boek! Waaw! Spannend van de eerste tot de laatste bladzijde. Wendingen die ik nooit zelf had kunnen bedenken. Het laatste verbond mag gerust naast de boeken van Dan Brown staan: zelfde spanning en categorie, zelfde topkwaliteit!

19/02/2019 - Sien op Facebook

Elk moment dat ik niet verder kon gaan met lezen was haast een verloren moment.

03/01/2019 - MarianneIL op Thrillzone

Tot op het laatst blijf je als lezer in het ongewisse over hoe alles zal aflopen. En dan … blijf je beduusd naar die bijna laatste pagina staren. Het zal toch niet waar zijn?

30/12/2018 - Anita op Hebban.nl

Het is een tot het einde toe boeiend verhaal waarvan je graag wilt weten hoe alles in elkaar steekt en hoe het afloopt. Het is een mysterie met veel onderling wantrouwen tussen personen en partijen waarbij het lang onduidelijk blijft wie nu bij welke partij behoort en welke agenda die partijen hebben. Voor mij was de plot heel anders dan verwacht.

Een fijn boek om te lezen en daarom 4 sterren.

31/12/2018 - 10eke op Hebban.nl

Hij is uit. Dat einde…

27/12/2018 - Lizzie op Thrillzone.nl

Wat Raeven hier doet vind ik redelijk briljant; in slechts een paar bladzijden schetst hij een complete belevingswereld waarin je meevoelt met de personages. Zijn schrijfstijl is hier ook op zijn best vind ik, dat helpt ook. Ik vind een perspectiefwissel vaak lastig, ik moet er dan echt weer even inkomen. Hier had ik daar geen last van, al na een paar zinnen zat ik weer helemaal in het verhaal en voelde ik mee met de nieuw ten tonele gebrachte personages.

23/12/2018 - Lisette op Hebban.nl

Paginavreter. Goed opgebouwd, vlotte stijl, je wil absoluut doorlezen!

23/12/2018 - Anoniem op Standaard Boekhandel

Zeer sterk, spannend van blad 1 tot de laatste letter, een boek dat je doorleest want je wil het weten! Je mag deze auteurs gerust vergelijken met Dan Brown en Kate Mosse. Het Laatste Verbond is een thriller die je niet kan wegleggen. Het is duidelijk dat hier een vervolg op moet komen, ik wacht met ongeduld op het tweede boek.

20/12/2018 - Inge op Standaard Boekhandel

En uit! Pfoe he, wat een einde!? Moet even bezinken wat er nu precies gebeurd is hoor...

18/12/2018 - Lisette op Hebban.nl

De verhaallijn, de achtergrond en het plot staan als een huis, alles is tot in de puntjes uitgewerkt.

15/12/2018 - Hebban.nl

Een verhaal dat je vanaf het begin grijpt. Blad per blad krijg je mooie beschrijvende verhaal dat je telkens zin geeft om het volgende te lezen. Zelf moest ik noodgedwongen het boek dagelijks met pijn in het hart opzij leggen en geduldig wachten tot er terug een moment kwam dat ik kon verder lezen. Na weken eindelijk het laatste blad gelezen. Het boek kan zich makkelijk meten met schrijvers als D Brown en anderen. Ik ga zeker het volgende boek van deze schrijvers kopen.

19/11/2018 - BennyAppelen op Bol.com

 

Een gesel voor je vrije tijd

Ik ben 'Het Laaste verbond' beginnen lezen uit nieuwsgierigheid. We hebben de schrijver toevallig ontmoet op de dag van de release. Als het boek even interessant was als de man erachter dan kon het niet mis zitten. Het boek heeft hierin geen enkel moment teleurgesteld. Ik heb gedurende 3 weken elk vrij momentje wat ik had, en die zijn er niet zo veel, gegijzeld. Het moment dat ik het boek terug ter hand mocht nemen voelde zalig, blad na blad je inlezen in dit fantastische verhaal, mooie beschrijvende passages, mooie plot, op plaatsen terecht komen die je wil gaan bezoeken, en dan ... na een uurtje noodgedwongen het boek opnieuw opzij leggen. Dit is een gesel voor een lezer zoals ik. 
Dit boek kan ik iedereen aanraden en mag zich gerust meten met een schrijver als D. Brown. Ik ben fan en kijk al uit naar hun nieuwe boek

19/11/2018 - anoniem op Standaard Boekhandel

 

En ik ging ‘even’ een paar hoofdstukken lezen lekker knus in mijn zeteltje met het zonnetje op mij vanachter het raam. Zit ondertussen al aan blz. 285 en kan niet meer stoppen. Zooo spannend! Weet niet of er nog veel van eten maken in huis zal komen vandaag. Ik geniet!

18/11/2018 - Viviane op Facebook, Raeven & Impens pagina

 

Dit boek heeft me van de eerste tot de laatste letter geboeid. Een klassieker in wording. Gewoonweg fantastisch en meeslepend. Niet neer te leggen. Heb hem nu al tweemaal na elkaar gelezen en hij blijft me boeien.  Ik kijk nu al uit naar de derde lezing. Een aanrader.

10/11/2018 - anoniem op Standaard Boekhandel

 

Het verhaal start als een diesel maar eens op snelheid is het een rollercoaster aan nieuwe wendingen,verassingen en spannend tot het einde.

08/11/2018 - Royman2 op Bol.com

 

Wie openstaat voor een zoektocht naar het verleden, wie zichzelf ergens een beetje speurder voelt, wie echt houdt van gegronde en werkelijke beleefde literatuur, lees dan gerust dit prachtig boek !
Mediteer en overweeg over dit mystiek werk onlangs uitgebracht na negen jaren zoektocht in Rennes-Le-Chateau door Raevens & Impens. Het intrigeert van begin tot het einde, het verplicht u zonder verpozen verder te bladeren. Na het lezen van het slot heeft men maar één vraag, wanneer komt de verfilming van dit oeuvre...

07/11/2018 - FHervé op Bol.com

 

Prachtige thriller, geschiedkundig onderbouwd, en heel mooi en spannend geschreven.

07/11/2018 - FrederikBrabant op Bol.com

 

Een echte triller, spannend tot de laatste regel. Volgende vakantie gaat naar Rennes-le-Château.

06/11/2018 - PieLa op Bol.com

 

Heb het boek inmiddels ook uit. Als je dit boek hebt gelezen zal RLC nooit meer hetzelfde zijn. Je verwacht dan, als je door het dorp loopt, vanachter elk raam een spiedende blik, achter elke deur een afluisterend oor. Ook zul je je je wel tweemaal bedenken voor je een grot of oude mijn binnen gaat of in één of andere schacht afdaalt.
Eénmaal toch in de ondergrond dreigt er vanuit iedere gang gevaar, loert er vanuit elke nis dreiging, schuilt er vanuit elke hoek... De weg terug is afgesloten. In paniek ga je rennen in de hoop een uitgang te vinden.
Het boek neerleggen is geen optie. Daarmee pleeg je verraad aan de hoofdpersonen die opgesloten blijven in de ondergrond. Kortom een boek dat je buiten adem uitleest!

29/10/2018 – Klaas van Urk op publiek RLC forum

 

Ik heb genoten van “Het Laatste Verbond”! Spannend, goed plot, meeslepend en een verrassend einde. Ik had vaak het gevoel dat ik naar een film keek, zo intens beleefde ik het boek.

29/10/2018 - Pascale420 op Bol.com

 

Ik heb het in één adem uitgelezen. Spannend boek in Dan Brown/indiana Jones stijl. Alle feitelijkheden zijn correct. De verhaallijn is uiteraard fictie. Het slot is zeer verrassend en zal alle RLC-onderzoekers tot nadenken stemmen.

26/10/2018 – RollingBill op Bol.com

 

Op minder dan 1 week jullie boek "Het Laatste Verbond" uitgelezen.
Voor mij was het zeer lang geleden dat een boek zo een "aantrekkingskracht" op mij had :
Spannend , meeslepend , ... , en (voor mij) een onverwacht einde.   FORMIDABEL ! ! !

26/10/2018 - Yaya60 op Bol.com

 

Beste Kurt en Eric,

Hoewel ik nog maar een beperkt aantal hoofdstukken heb gelezen, kan ik jullie nu al vertellen dat de schrijfstijl alsmede de lijn van het verhaal niet moet onderdoen voor Dan Brown. Ik meen dit niet enkel als vriend van Kurt maar voornamelijk als frequent lezer van het genre. Reken mij gerust onder jullie ambassadeurs.

Veel succes op de boekenbeurs!

Groetjes,

Frank

23/10/2018Mail 

 

Zeer spannend boek dat me geen moment verveeld heeft. Ik kon gewoon niet stoppen met lezen. Plot zit goed in elkaar en heeft verrassende wendingen. Een aanrader voor wie van spannende thrillers houdt!

08/10/2018 - GHenri op Bol.com