6 augustus, 'Ondernemen' in de Zemstenaar

22 april, 'Mijn verhaal' in Libelle

Monique, de echtgenote van Johan (Mona in het boek), vertelt het verhaal van de tien verwoeste jaren vanuit haar eigen perspectief.

31 maart, artikel in Knack

Journalist en redacteur Michel Vandersmissen ging in gesprek met vier fiscaal gedupeerden en met Michel Maus, gereputeerd fiscaal advocaat en hoogleraar aan de VUB.

Download
Als de fiscus in de fout gaat.
_Ze hebben me geruïneerd__ vier schrijn.
Adobe Acrobat document 5.8 MB

2 april, Manuel Zimmermann van Radio BRF (Duitse gemeenschap) belde me op om wat commentaar te geven bij het artikel in Knack. Hij verwerkte stukken van mijn antwoorden in zijn uitzending van 18u15. Klik hier voor de link naar de podcast.

3/4/2021 - Reactie van Barbara L. op het artikel (vertaald uit het Duits):

Zoiets is triest, maar bevestigt mijn bewering, die al decennia lang wordt bekritiseerd: in België staat de burger NIET op ooghoogte met de staat. Keuringsklachten zijn in België volkomen onbekend en worden zelfs beschouwd als een belediging voor de staat. Een dergelijke zaak behoort toe aan het Hof van Justitie van de EU. Dergelijke staatsaanvallen hebben absoluut niets te maken met het Europese idee van democratie en moeten worden bestraft!

10 november, interview met Jo in Dag Allemaal.

Download
Tien jaar vechten tegen een foute belastingaanslag
20201110_Dag-Allemaal_p-134_Tussen-de-ME
Adobe Acrobat document 5.8 MB

3 november, interview met Jo in Het Laatste Nieuws.

Download
€229.000 voor een vennootschap die de mijne niet is
Artikel uit HLN van 3/11
20201103_Het-Laatste-Nieuws-Limburg_p-13
Adobe Acrobat document 2.7 MB

1 november, Expo Antwerpen, de digitale boekenbeurs. Interview met Jo Daeseman en Erik Raeven door Tom De Cock op de Boekenmarathon. Klik op het beeld om het interview op VRT.nu te bekijken.

Er wordt ook druk getweet...