De kracht

van de passie,

de vloek

van de angst

Zijn vader ontstak in woede toen hij te vroeg van school ging. Zijn twee zussen begrepen niet hoe het kon dat hun broer geen bolleboos was, dat waren ze zelf toch ook? Mathieu Verwilghen vond dat schoolgaan niets voor hem was. Hij volgde zijn eigen kompas en wist al vroeg dat hij wilde ondernemen. Via potten, pannen en pensen belandde hij bij het vastgoed, en vanaf toen ging het hard. Tien jaar later was hij verantwoordelijk voor meer dan tweehonderd werknemers. Toch moest de grootste uitdaging nog komen.

Ging het hem dan altijd voor de wind? Schaatste hij moeiteloos over het gladde ondernemersijs? Hoegenaamd niet. Zijn weg naar de top liep door diepe dalen. Hij bereikte zijn doelen door het onwankelbare geloof in zichzelf en in zijn slaagkansen. Voor Mathieu Verwilghen was opgeven nooit een optie: ‘Wanneer je die kaart in het spel houdt ga je ze vroeg of laat trekken. Dat kan niet, want je geeft niet op. Je geeft nooit op.’

Een boek voor jonge ondernemers, maar niet alleen voor de durvers. Mathieu Verwilghen leert ons de angst te verlammen en ons potentieel te bevrijden. Een must voor wie de ketens wil afwerpen.

Veel succes!

Erik Raeven

 

Lees hier de eerste reacties op het boek!