'Na het lezen had ik het gevoel dat ik rijker geworden was, en nog rijker kon worden als ik mijn waarden en sterkten zou aanzwengelen met wat hier aangeboden wordt.'

Clara Vanuytven (auteur) over 'Ondernemen'

Lees hier meer leesreacties.


'Ondernemen' gelanceerd op 6 oktober!

Op woensdag 6 oktober werd 'Ondernemen' van Mathieu Verwilghen gelanceerd in de aula van GC De Melkerij in Zemst. Het was een uitermate boeiende en gezellige avond, met Mathieu als absolute ster. Er waren 200 plaatsen beschikbaar, maar het allerlaatste ticket ging een week voor het evenement al de deur uit. Het boek was er natuurlijk verkrijgbaar. Hieronder foto's en interviews met Mathieu.

Ben je op zoek naar een exemplaar? Neem contact op.

De kracht

van de passie,

de vloek

van de angst

Zijn vader ontstak in woede toen hij te vroeg van school ging. Zijn twee zussen begrepen niet hoe het kon dat hun broer geen bolleboos was, dat waren ze zelf toch ook? Mathieu Verwilghen vond dat schoolgaan niets voor hem was. Hij volgde zijn eigen kompas en wist al vroeg dat hij wilde ondernemen. Via potten, pannen en pensen belandde hij bij het vastgoed, en vanaf toen ging het hard. Tien jaar later was hij verantwoordelijk voor meer dan tweehonderd werknemers. Toch moest de grootste uitdaging nog komen.

Ging het hem dan altijd voor de wind? Schaatste hij moeiteloos over het gladde ondernemersijs? Hoegenaamd niet. Zijn weg naar de top liep door diepe dalen. Hij bereikte zijn doelen door het onwankelbare geloof in zichzelf en in zijn slaagkansen. Voor Mathieu Verwilghen was opgeven nooit een optie: ‘Wanneer je die kaart in het spel houdt ga je ze vroeg of laat trekken. Dat kan niet, want je geeft niet op. Je geeft nooit op.’

Een boek voor jonge ondernemers, maar niet alleen voor de durvers. Mathieu Verwilghen leert ons de angst te verlammen en ons potentieel te bevrijden. Een must voor wie de ketens wil afwerpen.

Veel succes!

Erik Raeven

Lees hier enkele reacties op het boek!

Wil je graag een exemplaar? Neem contact op.