Wijze lessen van een geslaagd man.

29/06/2021 - Ilse op Facebook


Prachtig boek. Leest als een trein zonder hoogdravende termen te gebruiken.Een aanrader.

21/07/2021 - Luc op Facebook

Wat doet een mens zoal op feestdagen? zich laten inspireren!

Het boek van Mathieu heb ik in 1 ruk uitgelezen ... de tips zijn om toe te passen. Zo trots ben ik dat Mathieu deel uitmaakt van ons team en nog trotser dat hij al waar hij voor staat in een boek heeft gegoten. Hij zegt het en doet het!

Succes valt nooit zomaar uit de lucht. Ook de diepe dalen zijn onderdeel van het pad, ondernemen is een mindset.

21/07/21 - Veerle op Facebook

Heb het boek gelezen en aan mijn zoon gegeven ter inspiratie (die heeft nu vakantiejob in immokantoor). Dank voor je motiverende inzichten, Mathieu Verwilghen!

21/07/2021 - Ilse op Facebook

Mathieu Verwilghen heeft een boek geschreven voor ondernemers.

Een echte aanrader ...

Nog maar een paar uur in huis en ik heb al bijna de helft doorgelezen. Een prachtig eerlijk en oprecht boek met heel veel tips, maar ook de herkenning van de struikelblokken van een ondernemer. Deze moet je echt gelezen hebben om te weten dat je als ondernemer  succesvol kan zijn in het leven en kan ondernemen zonder angst. Dromen kunnen nu alleen nog maar werkelijkheid worden.

Je kan het boek bekomen in brasserie Oud Sempst, vanaf september in de boekhandel.

29/06/2021 - Karla op Facebook

Een super interessant en positief boek over ondernemen dat je zeker moet lezen is dat van Mathieu Verwilghen, een super positieve kerel met heel wat wijsheden en een ondernemer die in zijn leven 193 vastgoedkantoren in franchise structuur heeft opgebouwd van scratch en terug verkocht. Hij vertelt op een zeer leuke manier hoe hij zijn leven vooral met veel positiviteit heeft ingevuld en resultaten behaald. Een ware inspiratie voor ondernemers! Bestel het nog voor je op vakantie gaat. Super gedaan Mathieu!

Meer info via onderstaande link.

Ik heb er alvast 5 gekocht om ook enkele exemplaren in onze workshops weg te geven :)

23/06/2021 - Tom op Facebook