'Na het lezen had ik het gevoel dat ik rijker geworden was, en nog rijker kon worden als ik mijn waarden en sterkten zou aanzwengelen met wat hier aangeboden wordt.'

16/09/2021 - Clara Vanuytven (auteur) via mail


Jouw leeservaring hier op de website? Graag! Je kan ze opsturen via het contactformulier onderaan de pagina. Dank je wel!


‘t Is uit. Ik had het zelfs niet door. Het las zo vlot dat de hoofdstukken ongemerkt voorbijgleden. En nu zit ik wat beduusd te kijken naar de laatste bladzijde want… ja,  ‘t is uit.

Ik ben wat onzeker, niet over wat ik gelezen heb maar of ik het allemaal kan vasthouden zonder teveel kwijt te raken. Zoveel wijsheden, zoveel tips, zoveel waarheden, zoveel regeltjes, zoveel voorbeelden… Ik heb wat tijd nodig om ze te (be)vatten. Misschien moet ik strookjes met citaten ophangen om ze te blijven proeven.

Na het lezen had ik het gevoel dat ik rijker geworden was, en nog rijker kon worden als ik mijn waarden en sterkten zou aanzwengelen met wat hier aangeboden wordt. 

16/09/2021 - Clara Vanuytven (auteur) via mail

Collega ondernemers,

Ik heb een inspirerende, vlot lezende en mooie biografie gelezen van Mathieu Verwilghen. Hij is een bijzondere bron van inspiratie, motivatie, mentor en driver/coach.

Het is een boek dat vastgoed gerelateerd is, maar eigenlijk haal je best veel visies, tips,… mee naar algemeen ondernemen. Een absolute aanrader.

07/09/2021 - Kevin op Facebook

Heb je al een exemplaar van het boek van Mathieu Verwilghen? 'Ondernemen. De kracht van de passie, de vloek van de angst.'

Prachtig om het levensverhaal van mijn mentor te lezen. De jaren zwoegen, de ideeën, de successen, de triomfen, het vallen en het opstaan. Om stil van te worden. Merci Mathieu, voor alles de afgelopen jaren. Ik was niet half de ondernemer vandaag als jij er niet was.

28/08/2021 - Kenny op Facebook

Mijn grote voorbeeld, mijn mentor, mijn inspirator, mijn coach! De passie voor het vastgoed en ondernemerschap kreeg ik echt door Mathieu. Ik leerde Matthieu als CEO van Century21 kennen in 1997, het jaar dat ik mijn eerste stappen in de vastgoedwereld heb gezet. Blij met de vriendschap die hieruit is ontstaan en fier dat ik nu een exemplaar (met persoonlijke boodschap) mocht ontvangen van ‘de master’ himself! Dank en ik wens hem dan ook heel veel succes met dit prachtige boek vol inspiratie en tips.

07/08/2021 - Christophe op Facebook

Prachtig boek. Leest als een trein zonder hoogdravende termen te gebruiken. Een aanrader.

21/07/2021 - Luc op Facebook

Wat doet een mens zoal op feestdagen? zich laten inspireren!

Het boek van Mathieu heb ik in 1 ruk uitgelezen ... de tips zijn om toe te passen. Zo trots ben ik dat Mathieu deel uitmaakt van ons team en nog trotser dat hij al waar hij voor staat in een boek heeft gegoten. Hij zegt het en doet het!

Succes valt nooit zomaar uit de lucht. Ook de diepe dalen zijn onderdeel van het pad, ondernemen is een mindset.

21/07/21 - Veerle op Facebook

Heb het boek gelezen en aan mijn zoon gegeven ter inspiratie (die heeft nu vakantiejob in immokantoor). Dank voor je motiverende inzichten, Mathieu Verwilghen!

21/07/2021 - Ilse op Facebook

Mathieu Verwilghen heeft een boek geschreven voor ondernemers.

Een echte aanrader ...

Nog maar een paar uur in huis en ik heb al bijna de helft doorgelezen. Een prachtig eerlijk en oprecht boek met heel veel tips, maar ook de herkenning van de struikelblokken van een ondernemer. Deze moet je echt gelezen hebben om te weten dat je als ondernemer  succesvol kan zijn in het leven en kan ondernemen zonder angst. Dromen kunnen nu alleen nog maar werkelijkheid worden.

Je kan het boek bekomen in brasserie Oud Sempst, vanaf september in de boekhandel.

29/06/2021 - Karla op Facebook

Een super interessant en positief boek over ondernemen dat je zeker moet lezen is dat van Mathieu Verwilghen, een super positieve kerel met heel wat wijsheden en een ondernemer die in zijn leven 193 vastgoedkantoren in franchise structuur heeft opgebouwd van scratch en terug verkocht. Hij vertelt op een zeer leuke manier hoe hij zijn leven vooral met veel positiviteit heeft ingevuld en resultaten behaald. Een ware inspiratie voor ondernemers! Bestel het nog voor je op vakantie gaat. Super gedaan Mathieu!

Meer info via onderstaande link.

Ik heb er alvast 5 gekocht om ook enkele exemplaren in onze workshops weg te geven :)

23/06/2021 - Tom op Facebook