Ik ben altijd wel aan een boek bezig, maar ontferm mij ook graag over andere projecten die mensen mij toevertrouwen. Sommige daarvan zijn meer dan de moeite waard om even naar te kijken (niet mijn werk, maar dat van de klant). Hieronder een overzichtje van de belangrijkste.

Micheline Vandervreken maakt taferelen met dieren en sprookjesfiguren uit papier-maché. Haar schitterende tentoonstellingen zijn te huur en strijken neer in onder andere bibliotheken. De kunstenares levert ook bijdragen aan andere kunstprojecten. Ik mocht de tekstjes schrijven voor een aantal dierentaferelen en vond dat een buitengewoon genoeglijke ervaring.


Sander van Mknives is een vakman. Zijn koksmessen zijn internationaal een succes, en toch is hij gewoon van hier! Ik werk met hem aan nieuwe teksten voor de website.


Voor Atelier Martine schreef ik een aantal teksten en bedacht namen voor juwelen. Martine is heel creatief en het is een genoegen om bij haar een juweel te bestellen of het op een van haar workshops zelf te maken.